Páteční Večer legend v Semilasse nabídne i psychedelický rock

Brno, 9. dubna 2014 - Tradiční Večer legend spojí hudbu světových rockových hvězd na jedno pódium již podeváté. Tradiční rockový večírek konaný v brněnském kulturním centru Semilasso proběhne v pátek 11. dubna od 18 hodin.

vecer legend semilasso

Na akci zazní hity slavných Pink Floyd v podání revivalu Distant Bells. Jejich repertoár tvoří více než 70 skladeb skupiny Pink Floyd a představuje průřez od šedesátých let ve znamení psychedelického rocku až po poslední studiové album. Sál Semilassa rozbouří následně oblíbená brněnská revivalová formace The Myst, díky které nepřijdou zkrátka fanoušci skupiny Led Zeppelin.

Psychedelický rock s prvky bluesu přiblíží kvalitní revival The Doors - Other voices, který zajisté potěší všechny fanoušky Jima Morrisona. Premiérové vystoupení akce diváci zažijí se skupinou Frank Zappa Quartet. Skupina hraje více než 10 let a diváci se mohou těšit na věrné provedení z hudební tvorby legendárního Franka Zappy.

Vstupenky koupíte za 220 Kč v předprodeji nebo za 250 Kč na místě. Kompletní informace a aktuality naleznete na vecerlegend.cz.

(red), foto: archiv organizátorů


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...