Hrnem Brnem: Koncerty v pěti klubech zdarma či představení pivní novinky Drak

Brno, 20. března 2014 - Společný projekt předních brněnských klubů HRNEM BRNEM připravil na konec března své další pokračování. Zúčastněné kluby Favál, Fléda, Melodka, Mersey a nedávno otevřený klub Eleven přivítají v sobotu 22. března návštěvníky na již třetím vydání této ojedinělé brněnské klubové noci.

fanousci-publikum-koncert-krystof-turek

Zatímco první díl Hrnem Brnem si kladl za cíl přivézt do Brna kapely z různých koutů České a Slovenské republiky a druhý díl byl čistě DJský, nadcházející klubová noc bude zaměřena na podporu kapel z Brna a jižní Moravy. Publiku se představí kapely, které nemají tolik příležitostí koncertovat na festivalech, a svá vystoupení v klubech si díky současné složité situaci při pořádání koncertů musí často organizovat a financovat samy.

Třetí díl Hrnem Brnem tedy nabídne posluchačům jak naděje jihomoravské kulturní scény, tak i méně známé, avšak dlouholeté matadory brněnského hudebního podhoubí. "Protože si myslíme, že náš region má nadějných a kvalitních nedoceněných kapel celou řadu, dali jsme prostor co největšímu počtu hudebních projektů. Celá akce tak bude mít podobu společného klubového festivalu," uvádí oficiální stránky festivalu.

Partnerem netradiční akce je pivovar Starobrno, který návštěvníkům festivalu v předpremiéře představí nový extra chmelený ležák s názvem Drak. "Během prvních dvou hodin produkce si mohou kluboví návštěvníci nové pivo Starobrno Drak koupit za velmi výhodnou cenu," upozornila Kateřina Beute z brněnského pivovaru.

Jako vždy bude plynulý přejezd mezi kluby zajišťovat bezplatná okružní autobusová linka H a B a vstup do klubů bude zdarma. Autobusy budou zastavovat v blízkosti klubů a budou jezdit současně oběma směry, aby si každý mohl vybrat pořadí návštěvy akce. Více informací o akci naleznete na HrnemBrnem.cz

(red), ilustrační foto: Kryštof Turek

 


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...