Nová talk show v brněnském TV studiu

Brno, 31. ledna 2011 - Významné a zajímavé osobnosti z dosud neznámého úhlu pohledu představuje nový cyklus České televize nazvaný Uchem jehly. S lidmi, kteří ve své profesi a zálibách dosahují mimořádných úspěchů, výsledků a popularity, a přitom nezapomínají na duchovní rozměr lidského života, se diváci ČT2 mohou setkávat vždy v neděli vpodvečer. Uchem jehly je nová talk show, v níž se střídají dva moderátoři: evangelický farář Pavel Klinecký a Zbigniew Czendlik, který vede katolickou faru v Lanškrouně. Pořad vzniká v Centru náboženské tvorby brněnského televizního studia.

Uchem


V zatím posledním dílu pořadu Uchem jehly vysílaném 30. ledna si Pavel Klinecký povídal s novinářem, komentátorem deníku Mladá fronta DNES, spisovatelem Martinem Komárkem, synem bývalého politika a prognostika Valtra Komárka. Jejich rozhovor se týkal nejen soukromého života a ožehavých otázek, které přináší novinářská praxe, ale dotkl se i víry v existenci Boha. Martin Komárek je totiž autorem knihy plné provokativních otázek, která má název Bůh nezná budoucnost? O týden později, 6. února,  přivítá Zbigniew Czendlik herce a režiséra Jiřího Stracha. Na povídání Pavla Klineckého s hercem, režisérem, podnikatelem a senátorem Tomášem Töpferem se pak diváci mohou těšit v neděli 13. února. Z hostů dalších připravovaných dílů jmenujme například hudebníka Petra Jandu a zpěváka Láďu Kerndla.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF

Kulturní akce v Brně

<<  Říjen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 
  8101112
14151617181920
222324252627
282930   
Nejbližší akce
31.10. Od Ábelových dětí po Metu temnostn..