Lupič s nožem a obuškem přepadl dvě herny v Brně

Brno, 1. prosince 2011 (MEDIAFAX) - Policie hledá pachatele, který přepadl dvě herny v Brně. Muž má okolo 30 let a pravděpodobně koktá, řekla ve čtvrtek brněnská policejní mluvčí Andrea Straková. Obě loupeže se staly na začátku týdne, ale policie o nich informovala až nyní. "V podniku v Benešově ulici si muž vynucoval peníze pod pohrůžkou nože. Na baru viděl číšnický flek, který sebral. Pak pomalu couval k východu a na ženu za barem křičel, ať se nehýbe, jinak po ní nůž hodí," popsala Straková s tím, že škoda dosáhla necelé 4000 korun.

Nuz-v-ruce-02

Nejspíš stejný pachatel má na svědomí také přepadení ve Štefánikově ulici. "Tam byl ozbrojený teleskopickým obuškem. Obsluze vzal asi 20 tisíc korun," řekla mluvčí.

Podle ní má muž okolo 30 let a je vysoký asi 180 až 185 centimetrů. Vlasy má vyholené. "Má tmavé obočí a pravděpodobně koktá, na sobě měl tmavou bundu. Policie uvítá jakoukoliv informaci o pachateli," dodala Straková.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...