Policie odhalila dva bratry v Brně, kteří měli v batohu marihuanu

Brno, 21. listopadu 2011 (MEDIAFAX) - Nervozita dvou mladíků ve věku 17 a 20 let upoutala v Brně policii, která u dvojice zjistila drogy. Starší z bratrů měl v batohu 20 gramů marihuany, sdělila v pondělí brněnská policejní mluvčí Andrea Straková. Policisté si na konci týdne všimli dvojice v blízkosti autobusové zastávky na Křivánkově náměstí. "Jakmile mladíci hlídku spatřili, rychle se vydali do boční uličky a nervózně se ohlíželi," řekla Straková.

Marihuana-KT-01

Starší ze sourozenců se při kontrole choval podivně. "Bylo evidentní, že je pod vlivem omamné látky. Policistům přiznal, že užívá marihuanu a v batohu má několik paliček sušené drogy," uvedla. Policie se případem nadále zabývá.

Lenka Horáková, ilustrační foto: Kryštof Turek

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...