AT&T nabídne již podruhé stáž středoškolským studentům

Brno, 6. října 2014 - Brněnská pobočka společnosti AT&T v letošním roce v rámci svého tréninkového centra opět nabídne středoškolským studentům možnost nahlédnout pod pokličku bezpečnosti v informačních technologiích, správy sítí a nově též podpory mobilních sítí v praxi.

STAZ stazista atat brno

Program vznikl před třemi lety a jeho cílem je seznámit vybrané studenty s reálnými situacemi z oblasti informačních technologií. AT&T již dříve navázalo spolupráci s brněnskou střední školou informatiky, poštovnictví a finančnictví především kvůli jejímu studijnímu zaměření. Podmínky přijetí ke stáži přitom mají středoškolští studenti podobné jako jejich kolegové z vysoké školy.

„Klademe důraz především na kvalitu uchazečů, nikoliv na kvantitu. I u zájemců ze střední školy budeme přihlížet k jejich studijním výsledkům a dále je budeme hodnotit na základě osobních pohovorů,“ vysvětluje Ladislav Venc, Global Resourcing Manager společnosti AT&T v ČR.

Vybrané uchazeče čeká pětiměsíční stáž, kde v rámci jednotlivých kurzů absolvují praktické kurzy na témata věnující se informačním technologiím, které povedou zkušení odborníci.

Stáž probíhá jednou za dva týdny ve čtyřhodinových blocích. Student, který úspěšně složí závěrečnou zkoušku, obdrží od AT&T certifikát o absolutoriu a hodnocení celkového průběhu stáže. Několik absolventů loňského pilotního programu dokonce rozšířilo zaměstnanecké řady brněnské pobočky.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...