AT&T v Brně dlouhodobě roste, již překročilo hranici 1000 zaměstnanců

Brno, 2. září 2014 – Brněnská pobočka telekomunikační společnosti AT&T slaví svůj dlouhodobý růst a s ním spojené rozšiřování svých zaměstnaneckých řad. AT&T je druhým největším zaměstnavatelem v oblasti IT v moravském regionu, jehož počet zaměstnanců nyní překročil tisícovou hranici. Od začátku letošního roku se společnost rozšířila o 260 nových zaměstnanců.

atat brno

„Jsme velmi rádi, že se společnost AT&T stává atraktivním zaměstnavatelem v regionu. V posledních letech se nám v Brně povedlo vybudovat silný tým pečující o více než 2 000 klientů v 58 zemích. Díky úzké spolupráci s agenturou CzechInvest jsme vytvořili i jedny z nejvybavenějších laboratoří a tréninkových center v České republice, které lákají talenty,“ říká Ladislav Venc, Global Resourcing Manager společnosti AT&T v ČR.

Společnost nabízí širokou škálu pracovních příležitostí vhodných jak pro absolventy středních a vysokých škol, tak i zkušené profesionály s několikaletou praxí v oboru. Tým AT&T v Brně tvoří lidé více než 45 národností, kteří pracují na aktivitách AT&T společně se svými kolegy z USA a dalších států. Sdílejí s nimi své zdroje a zkušenosti, aby co nejlépe uspokojili potřeby klientů po celém světě.

Společnost nabízí uplatnění především pro odborníky na techniku a absolventy technických oborů, kteří se zaměřují jak na práci se sítí, databázemi, tak i na oblast různých druhů technologií, jako jsou například mobilní zařízení.

Důležitou spolupráci navázala společnost se středními a vysokými školami, které jsou zaměřené na technické obory. Pomocí různých stáží či projektů, jako je například „AT&T Training Center“, který v letošním roce úspěšně završil již třetí ročník, se snaží obohatit studenty o nezbytné praktické zkušenosti v oblasti jejich zájmu.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...