Výstavba nového skladu HARTMANN – RICO v Rajhradě jde do finiše

Brno, 25. března 2013 – Vylepšení skladových kapacit, zvýšení kvality servisních služeb a úspora celkových nákladů na dopravu a logistiku ve výši 7 milionů korun. To si slibuje společnost HARTMANN – RICO, český výrobce zdravotnických prostředků, od dvou nových distribučních center, která chce od letošního roku využívat. Jedno z nich roste od poloviny loňského roku v Rajhradě. Nyní se sklad připravuje na zahájení provozu.

hartman-rico-rajhrad-distribucni-sklad

„Cílem projektu je především optimalizovat firemní skladové kapacity. Jejich poslední výraznější navýšení se totiž uskutečnilo již před 9 lety úpravou skladu ve Veverské Bítýšce. Nyní veškeré kapacity chceme sloučit do dvou distribučních center, která budou samostatně obsluhovat západní a východní část republiky,“ říká šéf logistiky HARTMANN – RICO Vladimír Stodůlka.

V rámci projektu vzniknou v České republice dvě nová distribuční centra – západní v Dobrovízu u Prahy a východní v Rajhradě u Brna. Již nebudou vyhrazená pro určitý typ produktu, jako tomu bylo dosud, ale se stejným sortimentem budou obsluhovat dvě spádové oblasti.

Západní centrum je v provozu od letošního ledna a aktuálně je před dosažením 100procentního plánovaného objemu. Východní centrum do ostrého provozu přejde postupně v průběhu dubna.

Zdroj a foto: HARTMAN GROUP


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...