Red Hat získal za investice do svého brněnského centra ocenění Investor roku

Praha, 30. listopadu 2012 – Americká softwarová firma Red Hat se stala Investorem roku 2011 v kategorii ICT a strategické služby. Společnost získala toto ocenění za investice do rozvoje své brněnské pobočky. Výsledky soutěže Investor roku oznámila agentura CzechInvest a Sdružení pro zahraniční investice AFI ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu.

red_hat_sidlo_brno

V brněnském centru Red Hatu pracuje více jak 500 lidí, což z něj činí vůbec největší vývojové centrum společnosti na světě. Za poslední rok zde firma zaměstnala přes 100 nových zaměstnanců a otevřela novou kancelářskou budovu. "Vývojové centrum v Brně významně přispívá k rozvoji Red Hat technologií a je důležitou hnací silou lokálního softwarového průmyslu. V nové budově budou zaměstnaní především SW inženýři zaměření na virtualizaci, middleware, cloud a tvorbu operačního systému," uvedla společnost při příležitosti ocenění ve své tiskové zprávě.

Již dříve se brněnské pobočce Red Hatu podařilo získat řadu cen, včetně ocenění „Nejlepší zaměstnavatel 2010/2011", které uděluje společnost Aon Hewitt.

Výsledky soutěže Investor roku 2011 vyhlásila agentura CzechInvest a Sdružení pro zahraniční investice AFI ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu na začátku listopadu v pražském Veletržním paláci. O vítězích rozhodovaly objem přislíbené investice, její sektorové zaměření a předpokládaný počet nově vytvořených pracovních míst ve vztahu k míře nezaměstnanosti v daném regionu.

Zdroj: Red Hat


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...