Najít zaměstnání pomůže již podruhé veletrh pracovních příležitostí JobFair

Brno, 9. srpna 2012 – Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně již podruhé přivítá veletrh pracovních příležitostí JobFair MSV. Ten uskuteční 13. září v pavilonu A od 10:00 do 17:00. Veletrh je určen studentům, absolventům a všem, kteří hledají nové příležitosti a pracovní nabídky. Návštěvníci se letos mohou těšit například na společnosti GCE s.r.o, která je také hlavním partnerem veletrhu, Honeywell, ABB, Brammer nebo AERO Vodochody.

jobfairmsv

Veletrh dává možnost zorientovat se na trhu práce, získat informace a navázat prvotní kontakt. „Myslím si, že je to skvělá příležitost, jak se dozvědět co nejvíce informací, jak to ve firmách funguje, co nabízejí a co požadují. Spousta mladých a nejen mladých lidí si myslí, že zaměstnavatelé na ně čekají, ale tak to samozřejmě nefunguje. To, že se lidé přijdou podívat na JobFair, jim může pomoci," nastiňuje hlavní cíl veletrhu jeho ředitel Jiří Wagner.

Na veletrhu bude nejen prostor pro seznámení s firmami, ale také možnost přímého pohovoru s možností odevzdání životopisů. V loňském roce navštívilo veletrh více než pět tisíc návštěvníků a patřil tak k největším kariérním událostem v oblasti strojírenství. "Věřím, že se nám podaří zopakovat úspěch, který jsme zaznamenali v loňském roce. Letos chceme veletrh posunout opět o kus dál," sděluje své přání Wagner.

Záštitu nad veletrhem poskytl Primátor města Brna Roman Onderka a Ministerstvo práce a sociálních věcí. Hlavním odborným partnerem je portál TZB-INFO a Pracovní portál Profesia.cz. Ten bude také garantem doprovodného programu, který se uskuteční od 10 a 14 hodin přímo u veletrhu. Návštěvníci se mohou těšit na informaci související se zaměstnáním ve strojírenství a také tipy personalistů a manažerů na téma Jak nepokazit pohovor.

Společnosti, které mají zájem o účast na veletrhu mají letos šanci přihlásit se, až do konce srpna. Veškeré informace o veletrhu mohou zájemci o veletrh najít na www.jobfairmsv.cz.

ilustrační foto: archiv organizátorů


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...