Více než 600 značek na veletrzích Styl a Kabo

Brno, 15. února 2011 - Na veletrzích módy Styl a Kabo se od úterý na brněnském výstavišti představí navštěvníkům 391 vystavovatelů ze 17 zemí. K vidění bude po tři dny celkem 625 oděvních, obuvnických a kožedělných značek. Vedle tradičních zahraničních vystavovatelů ze Slovenska, Polska, Německa, Rakouska a Itálie, se poprvé v Brně představí vystavovatelé i z Jižní Ameriky. Své zastoupení budou mít také Dánsko, Švédsko, Nizozemsko, Irsko, Francie nebo Španělsko.

Moda5

 

Na veletrhu módy Styl se představí více než 256 vystavovatelů (414 různých značek), a to na ploše zhruba 6000 metrů čtverečních. V pavilonu F se návštěvníci seznámí s nejnovějšími kolekcemi v oboru spodní prádlo, plavky a plážové oblečení, dále punčochové zboží, módní doplňky a bižuterii. Nové kolekce denního a nočního prádla a plavek představí na stáncích i na předváděcím mole značky jako Bruno Banani, Calvin Klein, Loana a Pleas nebo Veneziana.

Odborníky by mohla potěšit i prezentace kanadské návrhářky Jeanne Stangeland, jejíž modely organizátoři nainstalují vedle přehlídkového mola. Šaty existují pouze v jediném exempláři na světě a jsou stvořeny jako oslava ženskosti, přirozenosti i sexuality. Rozměry jsou přitom nevídané, na výšku měří 6,5 metru a na šířku šest metrů.

V pavilonu V budou nejsilnější skupinou firmy s dámskou a pánskou konfekcí, dále džínová móda a kojenecké a dětské oblečení pro děti do 15 let. Chybět nebude ani těhotenské oblečení a stále více oblíbená branže - móda v nadměrných velikostech. I v tomto pavilonu je umístěno přehlídkové molo s denními módními přehlídkami nových kolekcí vystavovatelů.

Největší pavilon brněnského výstaviště, pavilon P, bude tradičně patřit veletrhu obuvi a koženého zboží Kabo. Na ploše skoro 4000 metrů čtverečních představí odborným návštěvníkům 125 vystavovatelů celkem 211 různých značek obuvi, kabelek a doplňkového zboží. Nebude chybět ani přehlídkové molo pro prezentaci kolekcí obuvi značek jako Fashionplanet, Icebug, Nik či Wortmann.

Mezinárodní veletrhy módy Styl a Kabo jsou v současné době jedinou B2B prezentací svého druhu ve střední Evropě (v rámci teritoria Polsko, Slovensko, Rakousko, Maďarsko, Ukrajina). Po tři dny se budou uzavírat objednávky na zboží pro další sezony. Organizátoři očekávají návštěvnost zhruba devět tisíc obchodníků z ČR a zahraničí.

Letošní 37. mezinárodní veletrh módy Styl a 37. mezinárodní veletrh obuvi a koženého zboží Kabo se na brněnském výstavišti uskuteční 15. - 17. února. Vstup bude i tentokrát umožněn pouze registrovaným B2B návštěvníkům, tzn. že je povinná registrace (nebo předregistrace) s uvedením IČ a názvu firmy, kterou obchodníci vlastní, nebo pro kterou pracují.

Loni v únoru (veletrhy se konají i v letním srpnovém termínu) na veletrzích vystavovalo celkem 437 firem ze 17 zemí. Expozice zabraly plochu o rozloze 10 500 metrů čtverečních. Na výstaviště si tehdy našlo cestu více než 8700 odborných návštěvníků.

Libor Popela

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...