Turisty na brněnském letišti bude čekat komfortnější infocentrum

Brno, 30. července 2019 – Město Brno ve spolupráci s Letištěm Brno připravují nové informační centrum, které bude umístěno ve spojovací chodbě mezi příletovou a odletovou halou. Nynější stánek s okýnkem tak od poloviny srpna nahradí praktičtější a reprezentativnější infocentrum. 

letadlo letiste brno

„Ve větším a otevřeném prostoru budeme moci rozšířit nabízený sortiment, ať už se jedná o destinační tiskoviny Brna a Jihomoravského kraje nebo suvenýry z produkce TIC BRNO. Zkrátka vznikne ideální místo pro získání informací při příletu a koupi dárku při odletu z Brna,“ uvedla uvolněná zastupitelka pro oblast marketingu a cestovního ruchu Kristýna Černá.

V infocentru na brněnském letišti je možné zakoupit i turistickou kartu BRNOPAS. „Tato karta turistům doporučí zajímavá místa, a navíc zajistí slevy na vstupném. Od ledna 2019 mají držitelé BRNOPASu také možnost koupit si přednostní vstupenky do vily Tugendhat. Od 1. srpna budou mít držitelé turistické karty BRNOPAS navíc městskou hromadnou dopravu zcela zdarma,“ dodala Kristýna Černá.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...