Dárci krve mohou nyní ve FN Brno vyhrát řadu zajímavých cen

Brno, 7. června 2017 – Světový den dárců krve se slaví každoročně 14. června a jeho mottem je „Každý dárce krve je hrdina“. Transfuzní a tkáňové oddělení FN Brno při této příležitosti připravilo ve spolupráci se sponzory Wellness Kuřim a AZ Tower Apartment soutěžní akci, která potrvá 14 dní. Ti, kteří darují ve dnech 1. až 14. června krev a budou se chtít soutěže zúčastnit, vyplní soutěžní formulář a vhodí jej do připraveného boxu.

fn brno krev konzerva

Výherci budou vylosováni 14. 6. a kontaktováni telefonicky nebo e-mailem. Ve hře jsou opravdu lákavé ceny. První cenou je pobyt v luxusním AZ Tower Apartment v AZ Tower, nejvyšší budově České republiky, druhou rašelinová relaxační koupel pro dvě osoby, třetí cenou je rodinné vstupné do Aquaparku Kuřim, další výherci obdrží upomínkové předměty.

Prvodárci mohou přijít bez objednání po celé dopoledne, nejlépe však v čase od 6:30 do 10:00 hod. Pravidelné dárce nemocnice prosí o objednání na konkrétní čas na telefonních číslech 800 900 097, 532 233 633 nebo 532 233 607. Transfuzní a tkáňové oddělení FN Brno se nachází v areálu Pracoviště medicíny dospělého věku v Bohunicích při vstupu do nemocnice z ulice Netroufalky v pavilonu I 2.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...