Veřejné toalety pod Hlavním nádražím prošly rekonstrukcí

Brno, 10. března 2015 - Dnes už patří minulosti téměř stresující návštěva toalet v podchodu pod Hlavním nádražím. Po více než čtyřech měsících byla dokončena jejich generální oprava za téměř tři miliony korun. Jejím důvodem byl celkově špatný stav toalet, který již zdaleka neodpovídal dnešním provozním a hygienickým požadavkům na veřejné WC.

verejne zachodky rekonstrukce brno hlavni nadrazi

„V novém řešení rekonstrukce toalet byl zjednodušen přístup do prostor samotných. Změnu jistě uvítají také invalidní občané, kteří nyní mohou užívat prostornou a komfortní kabinku hned u vchodu. Nově byly zrekonstruovány všechny kabinky toalet, přibyla pisoárová stání a umyvadla z litého mramoru. Veřejně přístupné prostory získaly také nové obklady,“ uvedla Vladimíra Navrátilová, mluvčí Brněnských komunikací s tím, že rekonstrukcí prošly i veškeré rozvody sítí či technické zázemí.

Banner verejne zachodky rekonstrukce brno hlavni nadrazi

(red), foto: Brněnské komunikace


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...