V Brně zasedne před stávkou v dopravě krizový štáb

Brno, 14. června 2011 (MEDIAFAX) - Před čtvrteční stávkou v dopravě zasedne ve středu odpoledne v Brně krizový štáb. Budeme se informovat o možných dopadech stávky a řeč bude také o vyjednávání zástupců dopravního podniku s brněnskými odboráři ohledně obslužnosti MHD, řekl v úterý primátor Brna Roman Onderka (ČSSD).

businessman-ruce250

Mimořádný krizový štáb, který svolal Onderka, zasedne ve středu v 17.30 na radnici v sále rady města. "Vyhodnotíme momentální situaci, zhodnotíme možné dopady stávky na občany města, zejména pokud jde o zajištění dopravy ve městě, bezplatné parkování pro řidiče a bezpečnost občanů. Řeč bude také o vyjednávání zástupců dopravního podniku s brněnskými odboráři s ohledem na obslužnost MHD ve čtvrtek," uvedl Onderka.

Na krizovém štábu se sejdou zástupci Dopravního podniku města Brna, Brněnských komunikací, Policie ČR a Městské policie Brno.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...