Ignis Brunensis se blíží - vyhrajte lístky na ohňostrojovou show!

Brno, 17. května 2011 - Mezinárodní přehlídka ohňostrojů s hudbou se uskuteční v hlavní soutěžní části na hladině Brněnské přehrady (28.5.-8.6.). Přírodní prostředí kolem vodního jezera vytváří pro diváky příjemný amfiteátr s mnoha výhledovými místy. Navíc bude v Rakovecké zátoce připravena ozvučená tribuna pro skutečné vyznavače ohňostrojného umění.

 

Brunensis

V úvodu soutěžních ohňostrojů předvedou zúčastněné společnosti z Lucemburska, Itálie, Francie a Česka vlastní dvouminutovou kompozici ohňostrojného designu na závaznou hudbu - skladba „Hit & Miss“ od Johna Berryho a Seven Plus Four. Středoevropskou přehlídku ohňostrojů zahájí Prelude v centru Brna pod katedrálou sv. Petra a Pavla v Denisových sadech (27.5.). Závěrečné ohňostrojné grandfinále nad hradem Špilberk (10.6.) uzavře 14. ročník této velkolepé podívané.

Soutěž:

Hlavní soutěžní část Ignis Brunensis se koná v Brně:

  1. na náměstí Svobody
  2. na Špilberku
  3. na Brněnské přehradě
  4. na Zelném trhu

Odpovědi zasílejte do pondělí 23.5.2011 na adresu redakce nebo na e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Do předmětu zprávy prosím uveďte "Ignis Brunensis".

Všechny ohňostroje začínají vždy ve 22.30 hodin a jejich hudební doprovod je v přímém přenosu vysílán na vlnách rádia KISS HÁDY 88,3 FM. Hudba k ohňostrojům je tak dostupná všem a na všech výhledových místech – stačí použít mobilní přijímač. Každý soutěžní ohňostroj potrvá kolem 20 minut.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...