Jízdu Boltem si nyní lze v Brně objednat až tři dny předem

Brno, 25. července 2023 – Odvoz autem prostřednictvím aplikace Bolt si Brňané nyní mohou objednat s několikadenním předstihem. Mezi výhody této funkce patří fixní cena jízdy nebo 15 minut čekání na zákazníka zdarma.

bolt auto zdroj bolt

V Brně si od nynějška lze “objednat Bolta” až 72 hodin před začátkem jízdy. Objednávku je přitom možné několika málo kliknutími zrušit, pokud se cestujícímu změní plány, a stane-li se tak do 60 minut před příjezdem vozu, je zrušení zdarma. Zatímco obyčejně určuje cenu odvozu s Boltem momentální poptávka a další okolnosti, cena jízdy objednané předem zůstává stejná jako v okamžiku její rezervace, takže cestující předem ví, kolik bude platit. Součástí nové funkce je také 15 minut čekání partnerského řidiče zdarma.

„Možnost objednat si auto s předstihem až tří dnů se hodí pro všechny situace, kdy se někam potřebujete dostat v určitý čas, třeba na pracovní schůzku. Nebo k lékaři, kdy zejména starší lidé ocení, že si vůz mohou objednat v klidu a předem. Ale také když chcete stihnout vlak či autobus, případně z něj vystoupíte uprostřed noci a chcete se pohodlně dostat domů,” popisuje Soňa Stloukalová, Country manažerka platformy Bolt pro Českou republiku.

Nová rezervační funkce je v Brně dostupná pro kategorii Bolt, v Praze si lze jízdu rezervovat v kategoriích Bolt, Comfort i Premium. Odvoz autem si lze objednat přes aplikaci dostupnou na Google Play i App Store, a to kromě v Brně také v Praze, Ostravě, Plzni, Olomouci, Liberci, Českých Budějovicích, Jablonci nad Nisou, Kladně, Hradci Králové, Karlových Varech a Mladé Boleslavi.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF

Kulturní akce v Brně

<<  Červenec 2020  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
24.05. Animefest 2024..
22.06. INTERCANIS..