Hledá se 200 Ježíšků pro děti z SOS dětských vesniček

Brno, 8. prosince 2018 – Vzpomenete si ještě na dětství, jak jste poctivě psali Ježíškovi a s napětím doufali, že pod vánočním stromkem objevíte přání z vašeho seznamu? Letos o Vánocích můžete udělat malý zázrak – splnit jedno nebo klidně i více skutečných přání dětí z SOS dětských vesniček.

vanoce darek

Splnit přání můžete jednoduše. Od prvního adventního týdne do západu slunce před Štědrým dnem stačí navštívit netbox store – zákaznické centrum brněnského poskytovatele internetu netbox na náměstí Svobody v Brně, utrhnout si z vánočního stromu jedno přání, pořídit vybraný dárek a přinést ho zpět ke stromu. Zaměstnanci netboxu dárky pro děti z SOS dětských vesniček zabalí a postarají se o jejich doručení pod stromeček.

„Jedním z Ježíšků se může stát nejen kdokoliv z našich zaměstnanců nebo zákazníků, ale všichni lidé, kteří zavítají do centra Brna třeba nasát adventní atmosféru na vánoční trhy.Děti z SOS dětských vesniček podporujeme dlouhodobě a vánočním stromem s dárky naše pomoc rozhodně nekončí. Rádi pomáháme objevovat skrytý talent dětí, proto v lednu předáme neziskové organizaci SOS dětské vesničky finanční dar ve výši 50 tisíc korun, který poslouží k rekonstrukci a vybavení dětské klubovny,“ doplňuje Lukáš Pazourek, ředitel marketingu poskytovatele internetu netbox.

Nezisková organizace SOS dětské vesničky každoročně pomáhá stovkám rodin ohrožených odebráním dítěte, stejně jako týraným, zneužívaným a zanedbávaným dětem, jež ve své původní rodině nemohou vyrůstat.„Vánoční strom s netboxem pořádáme letos již potřetí a stává se z této akce krásná tradice. Jakmile před dětmi vyslovíte Ježíšek, nebo dárek, tak velmi zpozorní a nastane chvíle přemýšlení a chrlení nápadů. Každý si ovšem mohl vybrat pouze jeden dárek a určitě vyhrál ten nejlepší. Psaní přáníček se u dětí stává vždy velkou událostí a jinak tomu nebylo ani letos,“ popisuje okamžiky psaní vánočních přání ředitelka brněnské SOS dětské vesničky Marcela Troubilová.

Na příští rok je naplánována obnova celé klubovny SOS dětské vesničky v Brně. Finanční dar od netboxu poslouží například k nákupu nábytku, doplnění hraček, pomůcek do kroužků, knih i vybavení místnosti na doučování. „V klubovně se odehrává spousta věcí, slouží především jako prostor pro setkávání dětí, a to prostřednictvím kroužků. V příštím roce chystáme i dětské kluby, které budou rozdělené podle věkových kategoriích a různé přednášky například na téma cestování, nebo finanční gramotnosti. Je to zároveň prostor i pro individuální doučování,“ doplňuje Marcela Troubilová.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF