Být, či nebýt? Vyhrajte 6 lístků na Hamleta na Špilberku!

Brno, 8. července 2018 – I v letos se na Špilberku uskuteční tradiční Letní skakespearovské slavnosti. A v rámci nich se odehraje i 8. srpna představení Hamlet. Podívat se na ně přitom můžete zcela zdarma!

hamlet na spilberku

Jedna z nejtíživějších Shakespearových tragédií propojuje rodinná i politická dramata. Králův syn se nedokáže smířit s úmrtím svého otce. Nedokáže se smířit ani se svým strýcem, jenž si vezme za ženu jeho matku. Hamlet je přesvědčen, že otcova smrt a strýcova svatba spolu úzce souvisejí. A proto se rozhodne pravý důvod otcovy smrti odhalit. Aby nebyl pokládán pouze za syna trpícího oidipovským komplexem, uspořádá před strýcem divadelní představení rekonstruující onu tragickou událost. Ukazuje se však, že odhalení křivdy není to nejtěžší. Mnohem obtížnější je vyrovnat se s ní a otce pomstít.

V hlavních rolích se představí Jaroslav Plesl, Hynek Čermák, Lenka Vlasáková, Ladislav Hampl, Veronika Khek Kubařová, Vladimír Polívka a další.

Stačí odpovědět na soutěžní otázku a budete zařazeni do slosování o 6 vstupenek, které vyhrají 3 výherci na. Soutěž naleznete zde.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...