Finále soutěže Miss a Mistr Charme proběhne na začátku října

Brno, 16. července 2014 - Finále 7. ročníku česko-slovenské soutěže Miss a Mistr Charme 2014, soutěže krásy těla, ale především ducha, se blíží! Akce se uskuteční 9. října v prostorách AS Clubu v ulici Veslařské v Brně-Jundrově.

miss a mistr charme

Těšit se můžete na originalitu soutěže, krásu, šarm a exkluzivní kolekci návrhářských modelů MM, kterou navrhla ředitelka soutěže a zároveň i ředitelka Agentury Charme Jana Couralová, program dále obohatí profesionální kaskadérská skupina Agilitas a vystoupení mnoha známých osobností. Z nich zmiňme například Danielu Magálovou, Jakuba Uličníka či Ilonu Brymovou. Hvězdným večerem pak bude provázet Daniel Nekonečný.

miss a mistr charme 2014

Vítězka a vítěz se kromě řady darů mohou těšit na neopakovatelné zážitky, atraktivní spolupráci s modelovou a uměleckou agenturou Charme či na školu modelingu, která proběhne i na lodi MSC v březnu 2015. Právě plavba luxusní lodí je jednou z výher věnovaných CK Riviera Tour. Plavba se uskuteční pod dohledem televizních kamer a za účasti showmana Daniela Nekonečného. Zároveň při plavbě proběhne casting do dalšího ročníku soutěže.

Podzimní finále letošního ročníku soutěže se uskuteční pod záštitou primátora statutárního města Brna Romana Onderky, ale také za účasti dalších významných a populárních osobností. Více na charmemodels.cz.

(red), foto: archív


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...