Výstava fotoobrazů "Kde se létá vzhůru" od června opět na brněnském letišti

Brno, 20. května 2014 – Na brněnském letišti bude od června opět k vidění téměř stovka fotoobrazů z cyklu Obrazy z cest. Projekt, za kterým stojí cestovatel a fotograf Dušan Procházka, chce nejen prezentovat práce amatérských fotografů sdružených internetovým portálem obrazyzcest.cz, ale především zpříjemnit prostředí letiště.

dusan prochazka

Základ výstavy „Kde se létá vzhůru" bude opět v neveřejném prostoru odletové haly, kde budou vystavena témata „Pobřeží jižní Evropy" a „Magický svět". V nich se představí cestopisné i náladové obrazy z cest po Evropě, zemích Asie, severní a jižní Ameriky i blízkého východu. Své práce tu vystaví nejen galeristé portálu obrazyzcest.cz, ale i hosté. Vedle odletové haly se i letos expozice rozšíří do všech prostor letiště, včetně příletové haly.

Velkým lákadlem a letošní novinkou bude i malá výstavka speciálního hosta a příznivce tohoto klubu amatérských fotografů, Jiřího Kolbaby, s tématem „Kontinenty světa". Tradičně bude dán prostor mladým talentům.

Výstava „Kde se létá vzhůru" se zde uskuteční od začátku června do konce září. Vernisáž se uskuteční 5. června 2014 od 19.00.

 

(red), foto: Dušan Procházka, Plavba po ostrovech Hydra, Aegina a Poros; archiv obrazyzcest.cz


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF