Akce roku na Velodromu láká na hudební hvězdy i akční ukázky Policie ČR

Brno, 20. dubna 2013 – Už nyní si můžete naplánovat, co budete dělat na Den dětí, který letos připadá na sobotu 1. června. Program Akce roku, který se uskuteční na brněnském Velodromu, slibuje hudební vystoupení, známé osobnosti, soutěže a zábavu. Vstup na akci, kde mimo jiné vystoupí populární Mandrage, Marta Jandová, Janek Ledecký nebo David Deyl, je zdarma.

akce roku1

V případě, že máte rádi hudbu, tak akce bude pro vás jako stvořená. Nejenže je na programu několik hudebních vystoupení, ale proběhnou i autogramiády a focení. Mezi hlavní hvězdy patří Janek Ledecký a Mandrage. Dále vystoupí objev roku 2010 Markéta Konvičková a Legendy se vrací, kteří zahrají a zazpívají hity známé snad všem generacím. David Deyl český zpěvák a textař oceněný hudební televizí jako zpěvá kroku 2010.

Pro ty nejmenší je připravena Majda s Petrem Vackem a jejich písničkové dopoledne,vystoupení klaunů a ukázka dovedností žongléra. Větší děti, které jsou neposedné, budou určitě zajímat nafukovací atrakce a zábavné soutěže.

V průběhu dne se také uskuteční slosování o ceny v hodnotě až 20 tisíc korun. Stačí vyplnit slosovatelný kupon a odevzdat jej hosteskám u vstupu. Na programu je i finále soutěže o jízdní kola, kde se rozhodne o deseti výhercích, kteří získají poukaz na nákup kola dle vlastního výběru v hodnotě 10 tisíc korun.

Dále se budete moci podívat na akční ukázky zásahů Policie ČR, Městské policie, Hasičského sboru ČR a Zdravotní záchranné služby ČR nebo si nechat poradit ohledně výživy a pohybové aktivity či se nechat změřit v rámci zdraví a prevence.

O zdraví a aktivní zábavu se zajímá především projekt Zdraví jako vášeň, který vytvořila Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra, která je pořadatelem akce. Pokud se chcete o projektu dozvědět více, navštivte facebookové stránky www.facebook.com/zdravijakovasen, kde se také dovíte více o sobotním programu.

 


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...