Na Velodromu v sobotu rozhodně nebude nuda

Brno, 20. dubna 2013 – Nevíte, co podniknout v sobotu 1. června na Den dětí a chcete se pořádně zabavit? Pak právě vám je určen program plný hudebních vystoupení, známých osobností, soutěží a zábavy, který se uskuteční od 10.00 na brněnském Velodromu. Vstup na akci, kde mimo jiné vystoupí populární Mandrage, Marta Jandová, Janek Ledecký nebo David Deyl, je zdarma.

akce roku1

V případě, že máte rádi hudbu, tak akce bude pro vás jako stvořená. Nejenže je na programu několik hudebních vystoupení, ale proběhnou i autogramiády a focení. Mezi hlavní hvězdy patří Janek Ledecký a Mandrage. Dále vystoupí objev roku 2010 Markéta Konvičková a Legendy se vrací, kteří zahrají a zazpívají hity známé snad všem generacím. David Deyl český zpěvák a textař oceněný hudební televizí jako zpěvá kroku 2010.

Pro ty nejmenší je připravena Majda s Petrem Vackem a jejich písničkové dopoledne,vystoupení klaunů a ukázka dovedností žongléra. Větší děti, které jsou neposedné, budou určitě zajímat nafukovací atrakce a zábavné soutěže.

V průběhu dne se také uskuteční slosování o ceny v hodnotě až 20 tisíc korun. Stačí vyplnit slosovatelný kupon a odevzdat jej hosteskám u vstupu. Na programu je i finále soutěže o jízdní kola, kde se rozhodne o deseti výhercích, kteří získají poukaz na nákup kola dle vlastního výběru v hodnotě 10 tisíc korun.

Dále se budete moci podívat na akční ukázky zásahů Policie ČR, Městské policie, Hasičského sboru ČR a Zdravotní záchranné služby ČR nebo si nechat poradit ohledně výživy a pohybové aktivity či se nechat změřit v rámci zdraví a prevence.

O zdraví a aktivní zábavu se zajímá především projekt Zdraví jako vášeň, který vytvořila Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra, která je pořadatelem akce. Pokud se chcete o projektu dozvědět více, navštivte facebookové stránky www.facebook.com/zdravijakovasen, kde se také dovíte více o sobotním programu.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...