Bystrcká domácí zabíjačka u OREA u hotelu Santon
Brno, 1. února 2013 (PR) - Masopust je obdobím hojnosti a veselí a zabíjačková sezona netrvá celý rok. Proto přijměte naše pozvání a přijďte 16. února do Bystrce k hotelu Santon, chcete-li zažít a užít si pravou domácí zabíjačku, takovou jakou znáte z Ladových obrázků
Na dvoře hotelu se můžete dívat řeznickým mistrům na ruce a můžete se přidat. Určitě vás nechají asistovat u kotle nebo mlýnku. Při cimbálové muzice, domácí slivovičce a dobrém svařeném víně bude veselo…
Na snídani dostanete domácí buchty, po ovaru s jablečným křenem k svačině se můžete těšit na jitrnice, jelita a škvarky. Ochutnáte i zabíjačkový guláš a ovarovou polévku. Nakonec si ještě musíte šetřit síly na pečené maso s domácí kysaným zelím, voňavé řízky a tlačenku.
Zabíjačka byla vždy na venkově významnou událostí a měla zajistit na delší dobu dobré a zdravé domácí maso, sádlo, uzené maso, jitrničky, jelita, tlačenku, škvarky a jiné zabíjačkové dobroty. To vše bude v nabídce pro vás připraveno a můžete si domů odnést nejen zážitky, ale také čerstvé zabíjačkové výrobky pro sebe nebo své blízké.
Zveme vás na den plný radosti a rozvernosti a také ochutnávání kousku ze starých obyčejů a zvyků. Zážitek nejen gurmánský pro vás připraví kolektiv hotelu Santon.
|

- HUAWEI chytré hodinky: Průlom v oblasti zdraví a wellness
- Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou
- Co je to hromadný extrém? Na jakých faktorech to závisí?
Exkluzivní partner sekce


Kalendář vinařských akcí
Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Kulturní akce v Brně
Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |