Kvůli fotbalovému Euro začne páteční finálový ohňostroj o čtvrt hodiny později

Brno, 5. června 2012 (MEDIAFAX) - Kvůli fotbalovému Euro posunuli organizátoři začátek pátečního finálového ohňostroje na brněnské mezinárodní přehlídce ohňostrojů Ignis Brunensis na 22.45. Uvedl to pořadatel přehlídky Ondřej Morávek s tím, že fotbaloví fanoušci se tak stihnou přesunout od televizí pod hradŠpilberk.

ohnostroj-na-brnenske-prehrade

Páteční finálový ohňostroj naplánovali organizátoři původně na 22.30. Takový začátek ale koliduje se závěrem utkání mezi českými a ruskými fotbalisty. "Posunutí ohňostroje o čtvrt hodiny umožní lidem přijít včas na místa, odkud bude výhled na Špilberk, odkud budou pyrotechnici rachejtle odpalovat," řekl Morávek.

Finálový ohňostroj připravuje společně mezinárodní tým českých ohňostrůjců Flash Barrandov SFX a rakouské společnosti Pyrovision.

Jiří Nováček, ilustrační foto: Kryštof Turek

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF