Prázdniny na obzoru - co s dětmi?

Brno, 2. června 2011 - Již za měsíc přiběhnou děti domů s vysvědčením a budou nadšení z dvouměsíčních prázdnin. Mnozí rodiče ovšem nemají tolik dovolené a stojí před problémem, co s dětmi a jejich smysluplném trávení volného času o prázdninách.

skolaci

Středisko volného času Lužánky připravilo 31 letních táborů nejrůznějšího zaměření pro děti, mládež i rodiče s dětmi. Jedná se jak o klasické stanové tábory, tak pobyty v chatkách či putovní tábory. Nabídka je pestrá a děti se mohou vybrat tábor, který bude vyhovovat jejich zájmům.

Například děti sportovně zaměřené ocení Sportcamp – kde zažijí týden plný sportu a aktivit v přírodě, tanečníci si užijí na Taneční táboře s výukou street dance, disco, hip.hop…zajímavé bude i Divadelní kočování s koňmi a vozem a na své si přijdou i milovníci westernové romantiky na Táboře u koní.

Další alternativou jsou příměstské tábory, které jsou pro různé věkové skupiny a různého zaměření. Rodiče si mohou vybrat z velmi pestré a rozmanité nabídky příměstský tábor pro svoje děti. Výhodou těchto táborů je, že děti mají během dne tj. cca od 8,00 – 16,00 hod. svůj program a večer mohou trávit s rodiči. A navíc, příměstské tábory nejsou tak finančně náročné, jako tábory pobytové.
SVČ Lužánky pořádá 99 příměstských táborů.

Nabídka je opravdu různorodá, například pro teenagery je to Tábor pod lany v Lanovém centru na Lesné, pro cyklisty je určen cyklotábor, pro děti které mají rádi zvířata je to příměstský tábor s názvem Zvěřinec, Videodílna je tábor, kde týdenní práce s kamerou bude zakončena prezentací filmových prací, muzikálový příměstský tábor Noc na Karlštejně potěší budoucí hvězdy showbyznisu a pro děti, kteří by se chtěli stát mořskými vlky je určen tábor s výukou jachtingu na brněnské přehradě.

A co mají rodiče udělat pro to aby děti na tábor včas přihlásili. „Nejdříve se podívejte na naše webové stránky a klikněte si na prázdniny/letní prázdniny a potom už můžete vybírat z pestré nabídky. U každého tábora máte podrobné informace, kde se lze přihlásit, cena apod. Tak neváhejte, ještě je z čeho vybírat“ podotýká Milena Bogdálková, pracovnice oddělení marketingu.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...