Vydejte se nočním Brnem na kolečkových bruslích!

Brno, 28. srpna 2014 - V sobotu 30. srpna večer se uskuteční letošní pátá jízda městem na kolečkových bruslích. Přijďte zakončit prázdniny a přivítat nový školní rok stylově - lampiónovým průvodem na bruslích. Nová iniline trasa povede jižní částí města a bude začínat u Inline centra v Brně na Hněvkovského ulici. Sraz na netradiční akci je v 19.30 hodin, start pak ve 20.00 hodin.

in-line-bruslar

Akce se uskuteční jako obvykle za doprovodu městské policie a je určena pro širokou veřejnost. Organizátoři doporučují vzít si s sebou čelovky, k dispozici budou i lampiony. Účastníci by také neměli zapomenout na helmy, chrániče či reflexní oblečení.

Trasa jízdy: Parkoviště u Inline centra na Hněvkovského - po cyklostezce k IKEA - Dolnoheršpický most - po cyklostezce na inline dráhu v zábavním parku Olympia - objezd dráhy - Staré náměstí - Břeclavská - Jezerní - Modřická - Moravanská - Zelná - Havránkova - Kšírova - K Terminálu - Bednářova - Sokolova - Kšírova - K nábřeží - Dufkovo nábřeží - Kšírova - přes most doprava na cyklostezku k místu startu Hněvkovského.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...