Masarykův okruh se na závěr sezony otevírá pro běžné řidiče

Brno, 24. října 2013 - Stačí obyčejné civilní auto a kdokoliv se může 27. října vžít do pocitů závodníka. Masarykův okruh symbolicky uzavře sezonu 2013 dnem, při kterém bude závodní trať patřit veřejnosti. Pětadvacetiminutové jízdy aut po závodní trati probíhají celý den od devíti do půl páté. Ve dvou termínech během dne pak bude dráha patřit klasickým závodním a sportovním vozům, mezi kterými se objeví i stroje, které v minulosti na Masarykově okruhu závodily.

tachometr-cilova-paska


Pro návštěvníky Dne otevřené dráhy je připraven i další program:

  • Exkurze – komentovaná prohlídka zázemí Masarykova okruhu včetně návštěvy řídící věže a dispečinku dráhy
  • Motorkárový závod – motokárové jízdy se soutěží o svezení ve skutečném závodním voze s profesionálním jezdcem pro držitele dvou nejrychlejších časů
  • Jízdy závodními vozy – spolujízda s profesionály v závodních vozech týmů Mičánek Motorsport, Šenkýř Motorsport a ADS Racing Team.

Vstup na Masarykův okruh je zdarma stejně jako exkurze. Zpoplatněny jsou pouze jízdy po závodní dráze. Parkovné uvnitř areálu činí 50 Kč / vůz.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...