Rallye Show Modřice startuje v sobotu. Auta, řidičáky a helmy s sebou!

Brno, 6. prosince 2012 – Vzít svoje auto a zkusit si automobilový závod ve stylu rallye. Takovou možnost nabízí Rallye Show Modřice, která se uskuteční v sobotu 8. prosince v Modřicích a na brněnském Automotodromu. Stačí si jen vzít řidičák, vůz s platným povinným ručením a zaplatit startovné. Kromě „ochutnávky"" atmosféry soutěže si účastníci závodu vyzkouší školu smyků, získají informace od profesionálních jezdců a zasoutěží si o hodnotné ceny, informují oficiální stránky pořadatelského týmu Vonka Racing.

rallye

Trasa závodu je rozdělena do dvou bloků. Ti, kteří budou startovat z Modřic pojedou směr Automotodrom. Druhá část jezdů si bude moci projet měřené úseky na Automotodromu, ovšem bez nároku na zařazení do hodnocení závodu. „Soutěž se jede v areálu Masarykova okruhu, hlavně na parkovištích, v záboxovém prostoru, ale i za hlavní tribunou či 'pod vysokým napětím' přes silnici za hlavní branou. Jedná se o několik rychlostních úseků s vyznačenou tratí, něco na způsob automobilových slalomů," informují stránky Vonka Racing.

Rallye Show Modřice se poprvé konala v roce 2001 jako závod pro soutěžní jezdce. Od roku 2005 je akce otevřená pro širokou motoristickou veřejnost. Všichni si tak mohou vyzkoušet atmosféru závodu včetně administrativní přejímky, rozhovoru s komentátorem, nervozitu na startu a samozřejmě souboje s časem na trati.

Více informací najdete na oficiálních stránkách Vonka Racing www.vonka.cz.

Lukáš Dolníček, foto: RSM, archiv pořadatelů


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...