
Brno, 30. května 2013 - Vzhledem k velkému úspěchu na ŠPILBERK FOOD FESTIVALU si vás Boulevard Restaurant Brno dovoluje pozvat ve dnech 31.5. – 9.6.2013 na „Festivalové Very best of": GRILOVANÉ HUMŘÍ MASO NA LŮŽKU PETRŽELOVÉHO VELOUTÉ S RAVIOLAMI PLNĚNÝMI CHŘESTEM.

Brno, 30. dubna 2013 - Již rovných dvacet let úspěšného fungování na trhu před nedávnem oslavil hotel Holiday Inn Brno, který neodmyslitelně patří k naprosté špičce mezi ubytovacími kapacitami jihomoravské metropole. Když vedení hotelu přebírala jeho současná ředitelka Beatrice Vojtková, měla před sebou velké cíle, mezi kterými bylo i dovést hotel k jeho 20. narozeninám. Naštěstí byla již u přípravných prací na otevření hotelu se zkušenostmi z různých pozic, znalostí prostředí či vývoje společnosti.