Letní shakespearovské slavnosti se blíží a zahájí předprodej vstupenek

Brno, 24. května 2020 – Letní shakespearovské slavnosti zahájí předprodej do Prahy, Brna a Ostravy ve středu 3. června v 10:00. Vstupenky bude možné zakoupit na stránkách festivalu shakespeare.cz a nově v síti Ticketmaster.

divadelni maska smile

Přípravy naplno běží
„Letošní ročník bude jiný. Možná dobrodružnější, ale jistě hodně zábavný. Přestože bylo nutné program zkrátit, diváci o svá oblíbená představení nepřijdou. Vstupenky začneme prodávat do hledišť se sníženým počtem míst. A prodej budeme následně přizpůsobovat aktuální situaci. V případě, že bychom byli nuceni z důvodu vládních nařízení akci zastavit a nehrát, vstupné divákům vrátíme. S vděkem přijímáme potřebný klid a jistotu, kterou nám v našem počínání dodávají partneři v čele se skupinou PPF,“ říká k současné situaci umělecký ředitel Libor Gross.

Za Shakespearem bez obav
Prioritou pořadatelů je bezpečnost. Perspektiva uvolňování restrikcí, resp. navyšování počtu diváků pro kulturní plenérové akce, je v tento okamžik příznivá. Kapacita hledišť Letních shakespearovských slavností je v řádech stovek diváků na jedno představení. A jedná se o divadelní produkce, při nichž diváci kultivovaně tráví příjemný večer pod širým nebem na číslovaných sedadlech s komfortnímirozestupy. Ochranným opatřením spojeným s dezinfekcí prostor atp. jdou pořadatelé vstříc nad rámec požadovaného tak, aby Slavnosti proběhly pro diváky, herce a veškerý personál maximálně bezpečně.

Bouřlivý program bez Bouře
Pestrý program začne netradičně v Brně, kdy jej 21. 7. odstartuje Zimní pohádka. Ta se 24. 7. přesune do Ostravy, aby zahájila Slavnosti na Slezskoostravském hradě. Pražskoučást otevře 22. 7. symbolicky komedie Dobrý konec všechno spraví. Diváci se mohou dále těšit na Hamleta čina Zkrocení zlé ženy, Mnoho povyku pro nic, Komedii omylůa Veselé paničky windsorské. Tečku za letošním ročníkem udělá v Praze Večer tříkrálový a na odloženou premiéru Bouře se diváci mohou těšit již v příštím roce.

Vstupenky a další informace
Vstupenky je možné zakoupit od 3. června 2020 v prodejní síti Ticketmaster a na stránkách festivalu, kde je již nyní zveřejněn celý program Slavností.O aktualitách a případných změnách budou diváci informováni prostřednictvím www.shakespeare.cz a na sociálních sítích.
Na představení v Bratislavě bude možné vstupenky zakoupit na stránkách www.wshakespeare.sk, datum předprodeje bude upřesněno.

Partneři
Generální partner: PPF
Hlavní partneři: HOME CREDIT, CETIN
Hlavní mediální partneři: PRÁVO, RÁDIO IMPULS, PRIMA
Partneři: STRABAG, HOFFMANN A ŽIŽÁK – OFICIÁLNÍ DEALER MERCEDES-BENZ, FILMSERVICE, LAUNDRYLAND PRAHA, HOTEL BELVEDERE PRAHA, ERPET, URBANLUX – VÝHRADNÍ DISTRIBUTOR CROCS PRO ČR A SR, EASYTALK
Mediální partneři: GLANC, VLASTA, ROCKZONE, NOVINKY.CZ, iPRIMA.CZ, SCENA.CZ


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF

Kulturní akce v Brně

<<  Březen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce

Žádné události