Mandrage přestaví v Sono Centru hity z nového alba Po půlnoci

Brno, 8. února 2018 - Jedna z nejúspěšnějších kapel domácí scény, Mandrage, vydala koncem ledna své šesté studiové album s názvem Po půlnoci. Po posledních dvou albech, která byla spíše laděna do popu, se Mandrage vrací ke svým rockovým kořenům. Nejen novinky z alba, ale i své nejlepší vály, zahraje kapela na turné, jehož zastávka bude i 14. února v Sono Centru.

mandrage po pulnoci

Album Po půlnoci obsahuje jak typicky chytlavé hity Mandrage, tak i písničky s výrazně ostřejším a kytarovějším soundem. Ani tentokrát si však Mandrage neodpustili zapojení samplů, album ale přesto působí semknutě a přesvědčivě. Potenciální hity Motýli (aktuální singl kapely spojený se zatím nejnovějším klipem na YouTube, který dosáhl již téměř milionu zhlédnutí), ale i například Endorfiny nebo Herečky jsou příslibem rezonance alba v rádiích.

Nabitý playlist koncertu bude složený jak z nejzásadnějších hitů, tak z písní z nové desky a starších skladeb, které Mandrage už nějakou dobu naživo nehráli. Vše bude doplněné o nový vizuál, a jak už jsme od Mandrage zvyklí, i originální výraznou scénu, která bude po technické stránce ještě náročnější, než tomu bylo u poslední tour. Co budou mít ale tato dvě turné společného, je vymýšlení a výroba kulis, kterou i tentokrát s velkým nasazením realizují samotní členové kapely. Předskokanem bude mladý písničkář a busker Jakub Ondra.

Foto: Tomáš Gál


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...