Rapová smečka Vladimira 518 zboří brněnskou Flédu s live bandem

Brno, 31. března 2016 - Legendární mejdan Rapmasters Echo vezme útokem stage brněnské Flédy už tuto sobotu 2. dubna ve 20 hodin večer. Na Moravu se tak vrací hiphopová smetánka labelu BiggBoss v čele se jmény jako Orion, James Cole, Refew, La4 a hlavně Vladimir 518 s DJ Mike Trafikem a s živou kapelou.

fleda echo rapmasters

Úspěch podzimní tour BiggBossu dal tušit, že se králové české rapové scény na pódia brzy vrátí. Pro hudební stáj Vladimira 518 je Fléda pravidelným místem činu, takže to nejlepší, co tracklisty tvůrců labelu BiggBoss nabízí, zazní právě v tomto klubu. V hlavních rolích jarního mejdanu se představí Orion & James Cole, Refew & LA4, support zajistí DJ Alyaz a třešničkou na dortu bude samozřejmě legendární dvojice Vladimir 518 a DJ Mike Trafik, které doprovodí Idiot Live Band.

Pražská hiphopová stáj má přitom napilno nejen díky koncertům, ale také kvůli vyšívání na videoklipech. Na začátku března vypustili Vladimir 518, CTRL Priss a Mike Trafik klip ke tracku Ať se to neposere. Na premiéru pak v nejbližších dnech čekají ještě další dva snímky, jeden pod značkou PSH, a to s názvem VICE, další je projektem Vladimira 518, Smacka, Pil C a Mike Trafika ke skladbě Tady a teď. Novinkou vydavatelství je pak šestidílný seriál o procesu vzniku nového alba Jamese Colea, který vydání své další desky plánuje na letošní květen. První díl tohoto cyklu je už teď ke zhlédnutí na webu labelu BiggBoss.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...