Obrazy z Galerie Ratolest pomáhají dobré věci

Brno, 30. listopadu 2015 - Rádi byste zvolnili v prosincovém předvánočním shonu? Přijďte na výstavu obrazů do ParkLane Café na Lužánecké ulici! U šálku lahodné kávy se potěšíte pohledem na rozmanitá umělecká díla, která představuje charitativní Galerie Ratolest.

galerie ratolest charita vystava

K vidění jsou obrazy mladých umělců – například Cyklus Tornáda, Víry a Spirály Lukáše Orlity, nebo fantazijní příběhy výtvarnice Veroniky Švandové. Těšit se můžete také na díla již známých autorů, jako je například česká ilustrátorka Věra Tataro nebo na veselé malby brněnského rodáka Rudolfa Brančovského. Čím je Galerie Ratolest unikátní? Jejím cílem je podpora a propagace mladých umělců a zároveň pomoc klientům programů neziskové organizace Ratolest Brno.  

ParkLane Café najdete v těsné blízkosti Lužáneckého parku, jenž nabízí dobrou příležitost spojit zimní procházku s posezením v příjemné nekuřácké kavárně s dětským koutkem. Tento zážitek můžete umocnit zakoupením obrazu, kterým uděláte radost nejen sobě či obdarovanému, ale jehož výtěžek přispěje na sociální práci s dětmi, mládeží i celými rodinami, které se dostali do nelehké životní situace, a se kterými Ratolest Brno pracuje. Posláním organizace je řešit dané nepříznivé životní situace, nebo jí předcházet tak, aby měli rovné šance žít kvalitní život a začlenit se do společnosti.

Udělejte radost dvakrát! Koupí obrazu – nejen na výstavě – ale rovněž v on-line galerii na webových stránkách ratolest.cz, pomůžete změnit osud některého z dětí zapojených v programech Ratolesti Brno. Každý nákup je tak charitativním činem, a i díky Galerii Ratolest mohou být služby organizace poskytovány ve vysoké kvalitě i rozsahu. Výstava v ParkLane Café potrvá až do začátku roku 2016.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...