Michal Horáček přiveze do Brna svoji retrospektivu Mezi námi

Brno, 3. března 2014 – Písně oceňovaného textaře Michala Horáčka rozezní 14. dubna Janáčkovo divadlo v Brně. V hudebním představení "Mezi námi" Horáček osobně představí průřez svojí tvorbou. Na pódiu jej doplní Ondřej Ruml, František Segrado, Lenka Nová a kvartet Matěje Benka. O podrobnostech informovala Kateřina Červinková z pořádající agentury Brnokoncert.

horacek-plakat

Michal Horáček se po třech letech vrací na prkna Janáčkova divadla a naváže tak na velmi úspěšný lyrikál Kudykam, který zde byl uveden v červnu a říjnu 2011. Tvůrci recitálu Mezi námi se rozhodli udělat z představení v Janáčkově divadle představení referenční – budou zde natáčet a výsledným počinem bude klip nebo DVD.

Muž, který uspěl v mnoha oblastech veřejného života, se osobně představí spolu se svými hosty v hudebním pořadu s vyprávěním o své tvorbě a s písněmi, které spoluvytvářel. Projekt je vůbec prvním recitálem Horáčkových písní, kterého se účastní jako vystupující. Celý večer je rozvržen na tři části. V jedné představí autor textů spolupráci se skladatelem Petrem Hapkou, v další svůj úspěšný recitál Kudykam a ve třetí svůj poslední ucelený autorský projekt Český kalendář, po mnoho týdnů nejžádanější album v ČR.

Recitál Mezi námi se uskuteční 14. dubna od 19.30 v Janáčkově divadle v Brně. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro od 590,-.

(red), foto: archiv pořadatelů


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...