Policie zadržela patnáctiletého mladíka, který utekl z diagnostického ústavu

Brno, 26. července 2012 (MEDIAFAX) - S pouty na rukou skončil v Brně patnáctiletý mladík, který utekl z diagnostického ústavu. Během policejního zákroku se aktivně bránil, uvedla ve čtvrtek mluvčí brněnských strážníků Denisa Kapitančiková.

Policie-dopravni-kontrola-dokladu-KT

Na podezřelého mladíka upozornil policii během noci cestující z tramvaje, který z konverzace pochopil, že je chlapec na útěku z ústavu. "Oznamovatel jej po vystoupení sledoval a upozornil strážníky, kteří mladíka zadrželi v Benešově ulici. Protože kladl aktivní odpor, nasadili mu pouta. Pak jej předali státní policii," řekla Kapitančiková.

Státni policii předali strážníci také devětadvacetiletého muže, který se ve čtvrtek ráno dobýval do stánku s občerstvením. "Po zadržení vyšlo najevo, že je v pátrání," dodala mluvčí.

Lenka Horáková, ilustrační foto: Kryštof Turek

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...