Policie hledá důchodkyni z Brna, která odešla před týdnem z domu

Brno, 7. února 2012 (MEDIAFAX) - Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po sedmaosmdesátileté Janě Karpíškové z Brna, o které už týden nikdo neslyšel. Žena odešla z domu a dosud o sobě nepodala žádnou zprávu, řekla v úterý brněnská policejní mluvčí Andrea Straková. "Pohřešovaná odešla z bydliště prvního února. Je samotářský člověk, který rád chodí do přírody v rámci Jihomoravského kraje a Kraje Vysočina," uvedla Straková. Podle ní žena netrpí žádnou psychickou nemocí a její zdravotní stav odpovídá jejímu věku.

Policie-pomahat-a-chranit-KT

"Seniorka je 168 centimetrů vysoká, velmi štíhlé postavy. Má šedivé středně dlouhé vlasy a nosívá hnědý kožich, beranici a bílé kozačky. Jakékoliv informace o pohybu nebo pobytu ženy přijmeme na čísle 974 624 482 nebo na tísňové lince 158," uzavřela Straková.

Lenka Horáková, ilustrační foto: Kryštof Turek

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...