Strážníci v Brně usměrňují dopravu kvůli nehodě v tunelu Hlinky

Brno, 20. července 2012 (MEDIAFAX) - Brněnští strážníci v pátek dopoledne usměrňují dopravu na žádost pracovníků dispečinku Brněnských komunikací v Žabovřeské ulici při výjezdu z tunelu Hlinky, kde se srazil kamion s osobním autem. Uvedla to mluvčí strážníků Denisa Kapitančiková.

Nehoda-a-policista

"Hlídky usměrňují kolabující dopravu a snaží se řešit problémy, které v kritickém úseku nastaly," řekla Kapitančiková. Situaci komplikuje fakt, že z vraků na silnici vytékají provozní tekutiny. "Je nutné, aby byli řidiči obezřetní, obrnili se trpělivostí, případně se tomuto místo raději vyhnuli," řekla Kapitančiková.

Brněnští strážníci předali informace také republikové policii, která si záležitost převzala k řešení a do doby jejího příjezdu stále na místě usměrňují provoz.

Jiří Nováček, ilustrační foto: Kryštof Turek

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...