Bezdomovci ukradli 24 piv, cestou na přehradu je v tramvaji zatkli policisté

Brno, 15. července 2012 (MEDIAFAX) - Dva brněnští bezdomovci ukradli na nakládací rampě obchodu v Stránského ulici v Žabovřeskách čtyřiadvacet plechovek piva. S kořistí se vydali tramvají do ústraní na Brněnskou přehradu, ostraha obchodu však zalarmovala policisty a ti oba zloděje na zastávce Přístavní ulici v Bystrci zadrželi.

pouta250_thumb

Podle brněnské policejní mluvčí Andrey Strakové měly plechovky s pivem hodnotu 360 korun. "Devětadvacetiletého zloděje budeme řešit pouze v přestupkovém řízení, jeho o pět let staršího kamaráda už ale čeká vzhledem k bohaté kriminální minulosti trestní stíhání," řekla v neděli Straková. Dva tucty ukradených plechovek piva tak mohou pro recidivistu znamenat v krajním případě až tři roky za mřížemi.

 

 

Jiří Nováček

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...