U Staré osady se srazily autobusy. Sanitka odvezla do nemocnice lehce zraněné dítě

Brno, 21. října 2011 (MEDIAFAX) - Dítě a dospělý člověk se zranili v pátek odpoledne při srážce dvou autobusů v Brně-Židenicích. Poranění obou pacientů jsou lehká, řekla mluvčí jihomoravské záchranky Barbora Zuchová. Autobusy se srazily ve Svatoplukově ulici nedaleko přestupního uzlu Stará osada. "Nehoda vypadala dramatičtěji, než jaké byly její následky," řekla Zuchová. Dodala, že oba zraněné pacienty odvezly sanitky do nemocnic.

zachranka250

Odpolední nehoda v Židenicích byla během pátku druhou kolizí v Brně, ve které figurovaly autobusy. Na křižovatce Sportovní a Kosmovy ulice nedaleko královopolského nádraží se dopoledne při střetu dvou autobusů a kamionu lehce zranilo dítě. Následně pak do kolony stojících vozidel narazil i neopatrný motorkář.

Jiří Nováček

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...