Brněnští celníci odhalili nákladní auto plné padělků spodního prádla

Brno, 10. října 2011 (MEDIAFAX) - Brněnští celníci zastavili na rychlostní silnici R52 ve směru na Mikulov polské nákladní vozidlo, které převáželo téměř 14 tisíc kusů padělků pánského spodního prádla. Prodejní hodnota originálů by činila skoro 16 milionů korun, sdělila v pondělí mluvčí celníků Lada Temňáková.

celni_sprava-kamion_s_pradlem250

Celníci zajistili padělky v neděli. Italský řidič je převážel z Polska do Itálie. "V kartonech byly pánské slipy s ochrannou známkou Dolce&Gabbana," řekla Temňáková, podle které zástupce ochranné známky potvrdil, že jsou to padělky.

Náklad celníci zajistili a řidiče zadrželi. Případ předali policii.

"Řidič skončil v cele předběžného zadržení. Hrozí mu obvinění z trestného činu porušení práv k ochranné známce a jiným označením," dodala.

Lenka Horáková, foto: Celní správa

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...