Část prodejců pro Brněnské Vánoce se o stánky utká v elektronické aukci

Brno, 16. června 2020 – V pondělí 15. června odstartoval výběr všech prodejců pro další ročník Brněnských Vánoc. Organizátor festivalu, TIC BRNO, přichází s novinkou, tedy s elektronickou dražbou pro vybrané typy stánků.

elektronicka aukce

Kvalitní a pestrý sortiment na stáncích je jedním z klíčových atributů Brněnských Vánoc, díky kterému se trhy stávají čím dál populárnější nejen v České republice, ale i v zahraničí. TIC BRNO každoročně dbá na výběr těch nejlepších prodejců a provozovatelů a v této snaze mu letos pomůže nově zavedená elektronická dražba. „Elektronická dražba se bude týkat vybraných stánků na náměstí Svobody i Dominikánském náměstí, konkrétně těch gastronomických včetně barů, Zimního baru a prodejců potravin,“ upřesňuje ředitelka TIC BRNO Jana Janulíková.

Výhody elektronické aukce jsou nesporné. Zaručuje absolutní transparentnost a také celé výběrové řízení významně zrychlí. „Hledali jsme otevřené prostředí, kde budou moci zájemci sledovat vývoj cen a své nabídky korigovat tak, aby jim vysněný stánek neutekl kvůli doslova pár korunám. Současně budou hned po skončení dražby známy výsledky a odpadne zdlouhavé otvírání obálek a hodnocení nabídek,“ doplňuje Janulíková.

Elektronická aukce má jednoduchá pravidla. V takzvaném nultém kole, které startuje v pondělí a poběží do 24. června, se zájemci na stránkách www.ticbrno.cz (sekce Výběrová řízení a poptávky) dostanou přes odkaz do systému, do kterého nahrají své nabídky. Následně se nabídky zkontrolují, případně budou uchazeči vyzváni k doplnění, a 30. 6. pak proběhne dražba samotná. Do systému se v nultém kole může přihlásit každý a do dražby budou připuštěny ty nabídky, které splní podmínky a požadovaný sortiment konkrétních soutěžených stánků.
Díky elektronické aukci budou výsledky následně známy téměř okamžitě ten den, TIC BRNO bude mít přehled o zájmu a obsazenosti stánků a samotní prodejci budou mít více času na přípravu svého působení na Brněnských Vánocích. Elektronickou aukci zajišťuje pro TIC BRNO společnost NAR marketing s.r.o., která má výborné reference a zkušenosti např. ze Zlína. Zástupci této firmy i TIC BRNO budou zájemcům k dispozici po celou dobu nultého kola tak, aby vše proběhlo hladce a bez stresu.
„Doporučujeme sledovat naše stránky všem zájemcům o prodej na adventních trzích. Jsme otevřeni spolupráci s novými prodejci tak, aby byl letošní sortiment co nejzajímavější a nejpestřejší,“ uzavírá Janulíková.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...