Kaláb v Modřicích staví 12 obchodně-skladovacích prostor pro menší firmy

Brno, 27. dubna 2020 – Developerská firma Kaláb buduje v Modřicích u Brna dvanáct dvoupodlažních obchodně-skladových boxů, které nabídnou zázemí jak pro menší, tak i středně velké firmy. V jejich přední části se přízemí nabízí využít jako showroom na prezentaci produktů a poschodí jako administrativní zázemí.

skladovaci box

Zadní části boxů jsou vyhrazené pro skladování, dají se ale rovněž využít jako výrobní prostory. Cena za box se pohybuje okolo čtrnácti milionů korun a hned několik již našlo svého kupce.

Největší výhodou projektu Boxy Modřice je komplexnost. „Naše boxy plní tři funkce v jednom místě. V každém z nich je dostatek prostoru pro prezentaci firmy v showroomu, administrativu v kancelářích i skladování či výrobu zboží v zadní části boxu. Každý box nabízí halovou část se světlou výškou až sedm metrů. Vjezd do skladové haly je vyřešen z přední strany boxu sekčními vraty s výškou 3,1 metru. Plocha skladové haly je více než 214 metrů čtverečních. Ke každému boxu také náleží minimálně pět parkovacích míst,“ přibližuje detaily Tomáš Kaláb z developerské firmy Kaláb, která je za realizaci projektu zodpovědná.

Obchodně skladovací boxy se nachází v rozvíjející se průmyslové zóně v Modřicích u Brna hned u sjezdu z dálnice na Vídeň. V blízkém okolí jsou také exity dálnic na Bratislavu, Ostravu a Prahu. „Průmyslová zóna v Modřicích se bude i v nejbližších letech významně rozrůstat právě z důvodu skvělé lokace v centru střední Evropy. Z byznysového hlediska není v České republice mnoho míst, kde by firmy mohly lépe rozvíjet svůj obchod,“ doplňuje Kaláb.

Boxy podléhají těm nejvyšším standardům. „Interiér je zařízen tak, aby splňoval nejpřísnější požadavky světových firem. Vše je zařízeno moderně, dominantní roli hraje moderní hliníková fasáda a kazetová LED svítidla. Zkrátka vše je vybaveno tak, aby se zde jak zaměstnanci, tak především zákazníci cítili skvěle,“ uzavírá Kaláb.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Veletrhy, konference a semináře

<<  Březen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce

Žádné události

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF