H-Park oživí trh komerčních nemovitostí v Brně

Brno, 1. února 2013 - Komerční centrum H-Park Heršpice, které roste od listopadu 2012 v ulici Heršpická na jihu Brna, oživí trh komerčních nemovitostí v jihomoravské metropoli. S tímto cílem zahájila výstavbu společnost Raiffeisen - Leasing prostřednictvím své dceřiné firmy RLRE Carina Property s.r.o.

H-Park-vizualizace

„Nechtěli jsme stavět na periferii, proto jsme vybrali lokalitu, která se nachází blízko centra, a je tedy velmi atraktivní jak pro nájemce, tak pro spotřebitele. Jsem si jist, že H-Park bude pro Brno i v době napjatých rozpočtů přesně tím, co potřebuje. Po kvalitních komerčních prostorech je tu stále poptávka,“ řekl jednatel společnosti Raiffeisen - Leasingu Alois Lanegger.

H-Park Heršpice Brno nabídne k pronájmu cca 8 tisíc metrů čtverečních atraktivní plochy nedaleko centra a zároveň v blízkosti dálnice D1. Prostory budou sloužit pro komerční účely, tj. vzniknou v nich obchody, kanceláře a sklady. Kromě maloobchodních a velkoobchodních prodejen jsou vhodnými kandidáty na umístění například autosalon či vzorkovny.
Zájemci o pronájem si mohou vybírat komerční plochy od 350 metrů čtverečních. „O tyto prostory je velký zájem. Přibližně polovinu se již podařilo pronajmout a velká část zbylých ploch se k pronájmu blíží,“ dodává Alois Lanegger. Podrobnější informace o projektu jsou umístěny na www.h-parkbrno.cz.

První fáze projektu by měla být dokončena už na jaře. Raiffeisen - Leasing do budoucna počítá s rozšířením výstavby v rámci další fáze projektu.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...