Společnost Dopravoprojekt Brno povede Aleš Trnečka

Brno, 10. ledna 2012 (MEDIAFAX) - Novým ředitelem projektové a inženýrské společnosti Dopravoprojekt Brno se stal Aleš Trnečka, dosavadní ředitel ateliéru dozorových činností. Společnost o tom informovala v úterý. Trnečka byl současně zvolen do funkce předsedy představenstva společnosti. Aleš Trnečka nahradil ve funkci Václava Kratochvíla, který přešel v rámci skupiny Sudop Group řídit společnost Moravia Consult Olomouc.

ales-trnecka-dopravoprojekt-brno

"Mým hlavním cílem je zajistit zakázkovou naplněnost odpovídající stávající velikosti společnosti a pokračovat v rozšiřování poskytovaných služeb do vodohospodářského segmentu," sdělil Trnečka.

Aleš Trnečka vystudoval v roce 2007 program MBA na Prague International Business School, manažerské dovednosti a zkušenosti z oblasti stavebnictví získal během působení ve skupině Metrostav. Hovoří anglicky a částečně německy, ve volném čase se věnuje cestování, běhu a golfu.

Libor Popela, foto: Dopravoprojekt Brno

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...