Konference v Brně nastíní vývoj realitního trhu

Brno, 3. prosince 2011 (MEDIAFAX) - V Brně se v polovině příštího týdne uskuteční konference "Očekávaný vývoj realitního trhu a developerských projektů". Jedním z témat jsou i nové možnosti financování investic do nemovitostí. Akce se v Brně uskuteční už podeváté. Mezi letošní hlavní témata patří např. očekávaný vývoj realitního trhu v ČR a střední Evropě, trendy na trhu s kancelářskými, obchodními a logistickými centry, vývoj trhu rezidenčních nemovitostí nebo nové možnosti financování investic do nemovitostí.

stavba2-250

Se svými příspěvky se bude prezentovat necelá dvacítka odborníků a zástupců firem. Např. ředitel consultingu firmy Deloitte Luděk Niedermayer, Jan Borůvka z Asociace realitních kanceláří ČR, místopředseda představenstva společnosti Real Spektrum Group Jiří Fajkus nebo analytik České spořitelny Petr Bártek.

"Cílem konference je vzájemná výměna názorů a zkušeností představitelů nemovitostního trhu, developerů, realitních kanceláří, stavebních firem, dodavatelů, poskytovatelů zdrojů kapitálu, investorů, ekonomů na současný a očekávaný vývoj realitního trhu," nastínil za pořadatelskou společnost Konference s.r.o. Petr Mandelík.

V pořadí 9. ročník odborné konference "Očekávaný vývoj realitního trhu a developerských projektů" se uskuteční ve středu 7. prosince 2011 v brněnském hotelu Holiday Inn.

Libor Popela

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...