O energii efektivně na blížících se Stavebních veletrzích

Brno, 6. dubna 2011 - Ve dnech 12. až 16. dubna proběhnou na Brněnském výstavišti každoroční Stavební veletrhy.  Jedná se o největší stavební veletrhy v celé střední a východní Evropy. Jde o prestižní událost, kterou pravidelně navštěvuje téměř 100 000 návštěvníků z celého světa. Nejnovější novinky a trendy v oboru zde prezentuje téměř 1500 firem včetně většiny lídrů v oboru.

stavai

Stavební veletrhy Brno ale nejsou otevřené pouze odborníkům z oboru stavebnictví, nabízí spoustu lákadel i laikům, kteří plánují renovaci bytu nebo třeba jen vybírají nové obklady do koupelny.

Zvýrazněná letošní témata:

* Energie pro budoucnost

Zahrnuje například témata úspor energií, alternativních zdrojů energie, nebo vytápěcí techniky. Dotýká se oblasti technického zařízení budov, zdících a izolačních materiálů, oken, dveří, konstrukčních systémů a ostatních stavebních materiálů. Úspory energií byly zajímavé pro 83 % návštěvníků Stavebních veletrhů Brno 2010

* Největší prezentace stavebních strojů ve střední a východní Evropě v roce 2011
* Inspirace a poradenství interiérových architektů

stavba


Stavební veletrhy Brno zahrnují:
IBF 16. mezinárodní stavební veletrh
Mezinárodní stavebni veletrh IBF pokrývá prakticky všechny oblasti stavebnictví – realizace staveb, stavební řemesla a technologie, stavební materiály a výrobky, stavební stroje, stavební konstrukce a mnohé dalši.

SHK 12. mezinárodní veletrh technických zařízení budov
Nejnovější trendy v oblasti sanitární techniky a interiérů koupelen, ale prezentují se tu rovněž výrobci a dodavatelé vytápěcí techniky, vzduchotechniky a klimatizací, armatur, potrubí, čerpadel, alternativní zdroje vytápění a dalších technických zařízení v budovách. Dále jsou pod tento projekt zahrnuty spolu s projektem ELEKTRO nomenklatury z oblasti elektroinstalací a osvětlovací techniky.

 

foto:www.bvv.cz


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...