CTP Invest má v plánu letos v Brně investovat miliardu

Brno, 8. února 2011 - Přes jednu miliardu korun bude letos investovat do nových výrobních hal v brněnské průmyslové zóně na Černovické terase společnost CTP Invest. Chce zastavět více než polovinu prostoru, který na konci loňského roku koupila od města. V jedné z výrobních hal najde místo dánská společnost Kompan, která vyrábí komponenty pro dětská hřiště, sportoviště a tělocvičny. V regionu už působí, její výrobní prostory se ale zvětší.

terasa



Podobně navýšení výrobních kapacit v prostoru Černovické terasy plánuje tchajwanská společnost Wistron. Další nový projekt zahrnuje čtyři výrobní haly. Budou sloužit výrobě z oblasti IT, plastikářské výrobě, výrobě, kompletaci a opravám obráběcích a tvářecích strojů a provozu na výrobu tepelných výměníků, topných, klimatizačních a chladírenských soustav.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...