Kdo hýbe Brnem? Hlasujte v anketě Brno TOP 100 a vyhrajte 20 knížek!

Brno, 9. srpna 2016 - Kdo podle vás patří mezi nejvýznamnější hybatele brněnského dění? Kdo si zaslouží váš respekt a uznání? Které populární osobnosti, důležité firmy a vlivné organizace jsou vám nejsympatičtější? Na tyto otázky i letos odpoví anketa Brno TOP 100, jejíž čtrnáctý ročník je v plném proudu! Zapojte se do konce srpna do hlasování a vyhrajte jednu z dvaceti zajímavých knížek!

brno top 100

Anketa Brno TOP 100 je vyhlášena ve třech kategoriích: Osobnosti, Firmy a Organizace. Hlasovat v prvním kole ankety je možné pomocí elektronických anketních lístků zde. V každé kategorii můžete dát hlas až 100 kandidátům, které nominovala redakce. Nominovat můžete i vlastní kandidáty!

V jednotlivých kategoriích může veřejnost na konci hlasovacích formulářů navrhnout jednoho či více favoritů, kteří nejsou uvedeni v hlasovacích lístcích, a kteří si zaslouží postup do druhého kola ankety.

Do ankety jsou či mohou být zařazeny brněnské osobnosti či společnosti se sídlem v Brně, nebo zastoupení firem a organizací se sídlem mimo Brno, ale na Brněnsku působících. Společnosti nejsou posuzovány s ohledem na ekonomické ukazatele, ale zejména z hlediska svého působení ve veřejném životě. Anketa Brno TOP 100 je otevřena všem druhům právních subjektů.

Všichni hlasující v prvním kole, které potrvá do konce srpna, budou zařazeni do slosování o 20 zajímavých knížek!


Související články:

Komentáře 

 
0 #1 Eva Němcová 2016-08-10 07:15
Bolek Polívka
Dopravní podnik města Brna
Velká cena
 

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...