Odstartoval další ročník ankety Brno TOP 100

Brno, 14. července 2016 - Se začátkem letních prázdnin byl zahájen další ročník ankety Brno TOP 100, kterou naše redakce pořádá již 14 let. Cílem ankety Brno TOP 100 je vyzdvihnout a ocenit konkrétní osobnosti, firmy a organizace, které se významným způsobem podílejí na tom, aby se v Brně dobře žilo a pracovalo, aby se naše město rozvíjelo. Nehodnotíme sami. Jde o anketu a hodnocení tedy necháváme především na vás, našich čtenářích.

Brno TOP 100

Sami jen trochu napovídáme prostřednictvím nominací, které můžete už nyní najít na webu iBrno.cz. Právě zde najdete stránky pro jednotlivé kategorie, na kterých můžete „zaklikat" své favority nebo přidat další. Ano, anketa je zcela otevřená, a proto můžete kromě hlasování navrhnout i doplnění vašich kandidátů.

Navštivte proto sekci Brno TOP 100 na webu www.iBrno.cz a v hlasujte pro osobnosti, organizace nebo firmy, které považujete pro Brno za významné a přínosné, nebo prostě jen sympatické. Svoje sympatie můžete vyjádřit prakticky bez omezení, protože v každé kategorii máte 100 hlasů. Nezdráhejte se proto ocenit všechny, kteří podle vás přispívají k tomu, že Brno je tak skvělé místo pro život.

Hlasovat můžete až do konce prázdnin, ale neváhejte prosím. Jistě víte, jak rychle čas v dnešní době utíká. Bylo by škoda hlasování zmeškat a nepomoci tak osobnostem a firmám, které mají váš respekt a uznání do dalšího kola. Po úvodním kole ankety, které je především kolem popularity, totiž bude jako vždy následovat druhé kolo, ve kterém už nehlasuje veřejnost, ale pouze 200 kandidátů s největším počtem hlasů z každé kategorie mezi sebou. Posuňte proto do druhého kola právě vaše favority.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...